VestiU Fokusu
18.11.2014

DANI EKOLOŠKOG FILMA

Opština Zemun priredila je program ''Novembarski dani ekološkog filma'' za osnovce. Program sadrži stručno predavanje i video prezentaciju eko-filmova ''Orao krstaš'' i ''Ptica i čovek''.

...
14.11.2014

SARADNjA OPŠTINE I INVESTITORA IZ IZRAELA

Predsednik opštine Zemun Dejan Matić i zamenik predsednika Damir Kovačević ugostili su regionalnog menadžera za Srbiju kompanije IBC (Industrial Buildings Corporation) Nira Makdasija, koja zajedn

...
14.11.2014

ČIŠĆENjE KANALA U BATAJNICI

Opština Zemun je pokrenula inicijativu sanacije odvodnih kanala koji se nalaze uz pružni put u naselju Batajnica.

...
13.11.2014

NASUTI PUTEVI U SOKO SALAŠU

Na inicijativu opštine Zemun, u saradnji sa JKP ''Beograd put'' u naselju Soko Salaš počeli su radovi na nasipanju poljskih puteva. Tokom ove akcije biće nasuto ukupno 1.100 metara puta.

...
10.11.2014

OBELEŽEN DAN JEDINICE ZA ELEKTRONSKA DEJSTVA

U kasarni ''Radovan Medić'' u Zemunu obeležen je Dan roda jedinice za elektronska dejstva i Dan 224.

...
14.11.2014

BESPLATNA DVODNEVNA OBUKA ZA BUDUĆE PRIVATNE PREDUZETNIKE

Opština Zemun u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje organizovala je po drugi put ove godine besplatnu obuku za mlade koji žele da se osposobe za privatno preduzetništvo.

...
06.11.2014

RASPISAN JAVNI POZIV ZA POMOĆ IZBEGLIM LICIMA

Opština Zemun u saradnji sa Komesarijatom za izbeglice i migracije Republike Srbije nastavlja da pomaže socijalno ugrožene porodice izbeglih i interno raseljenih lica, koja su svoj dom pronašla n

...
04.11.2014

IZLOŽBA RUČNIH RADOVA U ZEMUN POLjU

U prostorijama mesne zajednice Zemun Polje 4. novembra otvorena je izložba ručnih radova umetničkih i zanatskih udruženja i pojedinaca.

...
03.11.2014

DOBROVOLjNO DAVANjE KRVI U ZEMUN POLjU

Tradicionalno MZ Zemun Polje, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi KBC ''Zemun'', Crvenim krstom Zemun i Udruženjem građana ''Omladina Zemuna'', organizovala je akciju dobrovoljnog davanja k

...
31.10.2014

KOMPANIJA СОСА – СОLA PREDSTAVILA REZULTATE STRUČNE STUDIJE

U Zemunu u fabrici Sosa – Sola javnosti je predstavljena studija ''Društveno-ekonomski uticaj Sosa – Sola sistema u Srbiji''.

...